Nyheder
Projekter
Tegnestuen

Dahlerups Pakhus

Restaureringen af Dahlerups Pakhus på Langelinie trodser enhver forestilling om hvad der kunne komme ud af det gamle for længst opbrugte og fuldkommmen nedslidte pakhus. Bygningen rummer idag store visuelle oplevelser med nye store lysindtag med udsigt til havneløbet og Vestbassinet. Nye materialer er valgt med fornemmelse for helheden.

Udvikling, projektering, byggeri og tilsyn er foregået i tæt samarbejde med bl.a. Kulturarvstyrelsen, Det Særlige Bygningssyn, Københavns Havn og har omfattet: Registrering, opmåling, forundersøgelser, projektering og tilsyn. Nyindretning af domicil, udvikling af nye tidsvarende aluprofiler til de oprindelige vindues- og portpartier m.m.

01-PICT0103_kopi_kopi

DSC_0001

08-PICT0115_kopi

DSC_0059

DSC_0045

02-PICT0041

05-PICT0102

 

 
logo