Boldsen & Holm Architects

Karlslunde boliger

To ny punkthuse på 12 og 16 etager ved Karlslunde Station under udvikling i samarbejde MTHøjgaard og Greve Boligselskab.

Formålet er at skabe en ressourcebesparende landskabs- og byudvikling med stor variation og en stærk identitet.

I et arkitektonisk enkelt, stringent og kvalitativt udtryk kommer punkthusene på 36 og 48 meter til at fremstå som indbydende og attraktive landmarks i visuel kontakt med landslab og horisont.

KarlundeFraVejen

Set fra Karlslunde Parkvej

KarlslundeSetFraRaadhus

Set fra Greve Rådhus

Arkitekt og landskab: Boldsen & Holm Arkitekter MAA

Ingeniør: Aksel V Jensen

Projektudvikler: MTHøjgaard

 

2014

2014
 

Tegnestuen

FAGLIG PROFIL

Tegnestuens ambition er at skabe levende og velfungerende byggerier, der giver varige og bæredygtige værdier for brugerne og bygherrer, hvor der bliver lagt vægt på et arkitektonisk helhedsgreb.

Boldsen & Holms referencer omfatter hele arkitektfagets faglige bredde fra landskabs- og byplanlægning, bebyggelsesplaner og bygningsrenovering til bolig- og erhversbyggeri samt institutioner til sociale formål.

Vi yder en engageret og personlig rådgivning i tæt dialog med bygherrer, brugere og øvrige samarbejdspartnere, således at byggerierne sikres et højt arkitektonisk niveau, indenfor de givne økonomiske og tidsmæssige rammer.

Tegnestuen har en bred erfaring inden for alle byggeriets faser og udover skitsering, planlægning og projektering udfører vi fagtilsyn, byggeledelse og totalrådgivning både når det drejer sig om traditionelt organiserede byggeprocesser og nye samarbejdsformer.

Kvalitet- og projektstyring er kernekompetencer som sikrer, at vores projekter udføres i høj kvalitet og vores forretningsgange er veldefinerede og effektive, til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.
Vi stræber vedvarende efter at skabe værdi og bæredygtig vækst for vores kunder og det samfund vi arbejder i.

Boldsen & Holm arkitekter er stiftet i 1998 som en videreførelse af Jørn Boldsens Tegnestue, der blev oprettet i 1977. Den beskæftiger pt. 6 arkitekter, arkitektstuderende og administrativt personale. Tegnestuen er stiftet som et anpartsselskab med Jesper Holm som indehaver og daglig leder. Hovedparten af medarbejderne har været tilknyttet tegnestuen gennem en længere årrække.

UDMÆRKELSER:

Diplom fra Københavns Københavns Kommune for renovering af Promenadebygningen
MIPIM AWARD for renovering af Dahlerups Pakhus
Diplom fra Københavns Kommune for CBC, Kalkbrænderihavnsgade
Diplom fra Høje Taastrup Kommune for Roskildevej 344
Diplom fra Foreningen til Hovedstaden Forskønnelse for Bispebjerg Bakke (sammen med Bjørn Nørgaard)
Diplom fra Københavns Kommune for Bispebjerg Bakke (sammen med Bjørn Nørgaard)

FAKTA:

Boldsen & Holm Arkitekter MAA  Aps

Sølvgade 5, 1307 København K

CVR nr.: 20924438

Kontaktperson: Jesper Holm, arkitekt maa

Telefon: 3314 1568 Mobil: 20854727

E.mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Revisor: Revidata, Bagsværdvej 92, 2800 Kgs. Lyngby

Bankforbindelse: NORDEA, Vesterbrogade, København V

Forsikringsforhold: TRYG Forsikring A/S, CVR nr. 24260666, Ballerup, Police nr.: 670-4.532.064.489

Dækningssum: Dkk 12.500.000 ved personskade pr forsikring - Dkk 2.500.000 ved ting- og/el tab pr. år

 

Hotel d'Angleterre

Hotel d´Angleterre er genåbnet efter en omfattende renovering. Boldsen & Holm arkitekter har udført detailprojektering og fagtilsyn af Hall, reception, restaurant Marchal, lobby og palmehaven m.m. i stueplan og parterre. En klassisk moderne indretning der går hånd i hånd med nænsom restaurering af de historiske saloner.

Nye overflader og detaljer med røget eg, facetteret glas, Crema Tunesia sten, højglaspoleret stål, venetiansk glas, messing og læder møder gæsterne, således at et nyt og revitaliseret hotel igen kan invitere byen og dens besøgende inden for.

DANGLETERRE-HALL-BAR

DANGLETERRE-RESTAURANT

DANGLETERRE-RESTAURANT-KØKKEN

DANGLETERRE-LOBBY

DANGLETERRE-PALMEHAVEN

DANGLETERRE-LOUIS 16

DANGLETERRE-RECEPTION-HALL

FAKTA:
Sted: Hotel d´Angleterre
Bygherre: Hotel d´Angleterre
Totalentreprenører: E. Pihl & Søn A/S
Samarbejdspartnere: GA Design, London, Space, Copenhagen, C.F. Møller, København, Rambøll, Wicotec Kirkebjerg

 

 

Succesfuldt punkthuskoncept

I B&H´s nye punkthuse med 144 lejligheder i Amalieparken, Vallensbæk er beboerne flyttet ind.

Punkthuskonceptet er resultatet af en designproces, som med udgangspunkt i et rationelt byggesystem med betonsandwichelementer integrerer arkitektoniske og tekniske løsninger i et bæredygtigt energirigtigt design.

Designet er løbende blevet udviklet på baggrund af erfaringer fra over 35.000 opførte kvadratmeter over de sidste 4 år, som med varierende etageantal, lejlighedsstørrelser, typer og indretning vidner om designets store muligheder og fleksibilitet.

I Amalieparken er punkthusene indpasset i en eksisterende landskabshave med en fin gammel beplantning, som det er lykkedes at bevare. Landskabshaven vil i den afsluttende etape få tilføjet et centralt landskabsrum, der skal danne et fælles omdrejningspunkt for hele bebyggelsen; en plads - et torv - en park - en have.

Amalieparken-landskabshave

Amalieparken-punkthus-set-fra-syd

 

A NEW COMMUNITY HOUSE IN KRYSTALGADE

The purpose of the overall town plan is to integrate the new modern cultural house, the town space and the synagogue, rooted in a greater cultural and historical context, and at the same time a progressive overall town plan.   

With the new cultural house and the existing synagogue being the revolving point together with the completion of the town space, a wide range of cultural and social activities are created, not only aimed at the Jewish community, which will create a greater interest, vitality and openness concerning the Jewish community – but also for the quarters residents, the people of Copenhagen and visitors at home and abroad, it will form part of a new chapter in modern town life.

Luftfoto_5066-156_kopi

Luftfoto_5066-109_kopi

A3_view_fra_haven_kopi

The community house, with its location and shape, seeks on one hand to keep clear of the façade of the synagogue and at the same time to ensure a close connection. The three upper floors are therefore angled in accordance with the Synagogue and the ground floor volumes relate to the right angles of the housing blocks.

The architect of the synagogue, G. F. Hetsch, was in 1830 aiming to create an architecture inspired from Egypt. The community house uses the rhythmical row of pilasters at the top of the synagogue, as starting point, and turns it into a modern idiom.

 Facilities: Information secretariat, library, archives, meeting facilities and restaurant/café – as well as a large hall for 200 people. Total approx.1450 m².

Baggrd_A3_CMYK_kopi

Nordlige_grd2

 

Bispebjerg Bakke

A House – a Sculpture.

First prize, open competition.

A housing development, at once being a house and a sculpture. An organic whole. A house, where art, architecture, workmanship and technology melt into each other, in an equal and even interaction. The organic shape originates from the character of the area, the extent of the site and the location in the northwest part of Copenhagen, with the characteristic block structures. The free unfolding of the block motif is determined by the boundaries of the urban space; the street and the private space; the courtyard.

By means of the gates, the block modules rotate in a lot of different angles and coincide with the landscape and the ten metre difference of the ground.

The 135 flats have been built for The Tradesman Society Fund and The Realdania Fund.

The project has been developed in close collaboration with sculptor and Professor Bjørn Nørgaard.

BB_MG_1510

02-BB_MG_8220

BB_MG_1477

BB_MG_8461

BB_MG_8125

BB_MG_8108

BB_MG_8152 

BB_MG_8175

BB_MG_8437

 
  • Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
  • Image 07
  • Image 08
  • Image 09
  • Image 10

Nyheder
Projekter
Tegnestuen

logo

x

Projekter